Nakon burnog razdoblja, Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno su se dogovorili da će održati odnos pun poštovanja, doznaje Kurir.

Nakon što su bili u braku šesnaest godina, supružnici su se odlučili zakonski razdvojiti i postigli zajednički dogovor u vezi s podjelom svoje imovine, s primarnim fokusom na izbjegavanje bilo kakvog neprijateljstva ili sukoba.

Dugo su kružila nagađanja o zategnutim odnosima između pjevačice i bivšeg nogometaša, zbog čega mnogi vjeruju da je njihova zajednica na rubu raspada. Ovu su spekulaciju sada potvrdile obje uključene strane. Iako je moguće da je do njihovog rastanka moglo doći i ranije, nepredviđene okolnosti natjerale su ih da to odgode.

Ukupna situacija oko njihovog odnosa sada postaje jasnija. Oboje su shvatili da svađama, svađama i javnim obračunima nema ništa. Uz pomoć odvjetnika uspjeli su se dogovoriti oko podjele imovine. No, ostaje pitanje njihove osobne interakcije koja nije na idealnoj razini. Suzdržat ću se od upuštanja u detalje njihovog odnosa, ali koliko sam shvatio, više neće biti javnih uvreda ili napada.

Primjerice, Jelena veći dio ljeta provodi radno u Crnoj Gori, gdje klubovi vrve od aktivnosti. Duško je to shvatio i sretan je otišao na odmor s djecom. Ova informacija dolazi od pouzdanog izvora bliskog paru, koji također navodi:

U posljednje vrijeme komunikacija između ove dvije osobe je izuzetno učinkovita. Iako ne razgovaraju svaki dan, složni su kada su im na prvom mjestu, a to su djeca. Upravo zbog toga su donijeli odluku da će izbjeći daljnje javne sporove i umjesto toga komunicirati isključivo preko svojih pravnih zastupnika. U nastavku se Jelena namjerava svim srcem usredotočiti na svoju karijeru, posebice jer planira krenuti na regionalnu turneju s velikim koncertima.

Samim tim joj, tvrdi naš izvor, dodatni stres u životu nije potreban. Uskoro bivši supružnici su tijekom braka stekli nekoliko raskošnih nekretnina u ekskluzivnim dijelovima Beograda. O jednoj takvoj nekretnini, vili na Dedinju, Kurir je ranije pisao. Bivši nogometaš kupio ga je prije šest godina od Dragana Stojkovića Pixija za vrtoglavih 2.500.000 eura. Vrijedi napomenuti da glazbena zvijezda sada tamo boravi s njihovim kćerima, a vila će ostati u njezinom vlasništvu.

U međuvremenu, raskošan dvoetažni luksuzni stan u Lisičjem potoku, u kojem su duže vrijeme živjeli kao obitelj, kao i imanje na Dedinju, koje se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, i dalje pripadaju sportašima. Dodatno, izgrađena je rezidencija u Orlovatu, gdje trenutno živi njegova majka, a ta nekretnina također ostaje u njegovom vlasništvu.

Nadalje, obje su kćeri dobile vrijedne nekretnine. I Jelena i Duško novinarima su izričito dali do znanja da nemaju namjeru javno objavljivati ​​svoj razvod, a jučer su odbili odgovoriti na naše upite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here