Darko Lazić željno iščekuje skori dolazak supruge Katarine. U razgovoru za Kurir napomenuo je da ona, iako je u sedmom mjesecu trudnoće, nije trudnica koja se previše brine za uzdržavanje. No, zbog potrebe za odmorom više ga ne prati na nastupe.

Za nekoliko mjeseci, bude li sve po planu, Kaća će na svijet donijeti novi život. Željno iščekujemo ovaj trenutak, osiguravajući da sve bude u redu. Ranije smo se odvažile zajedno, ali sada, kada je ušla u sedmi mjesec, sve joj je teže izdržati duga putovanja.

Nepotrebno je da se izlaže nelagodi i putuje; za nju je mnogo korisnije ostati kod kuće, dopuštajući svom tijelu da se odmori i pronađe mir. Darko je ispričao da je nedavno prisustvovao ceremoniji vjenčanja kojom je slavio zajednicu svojih dragih prijatelja, koji su slučajno istospolni par.

Imao sam zadovoljstvo prisustvovati vjenčanju svojih prijatelja i bilo je to apsolutno fantastično iskustvo. Svjedočiti njihovoj zajednici i slaviti njihovu ljubav bilo je doista posebno. Događaj je bio drugačiji od bilo kojeg drugog vjenčanja na kojem sam ikad bio i ostavio me nevjerojatno sretnim. Bila je to doista nezaboravna prilika i nisam mogao poželjeti bolji provod.

Osim toga, Lazić je dao svoj pogled na sadašnju obalnu sezonu, ističući njenu nevelikost.

Ovo ljeto nalazimo se u nepoznatom godišnjem dobu, lišenom uobičajenog užitka na koji smo navikli. Učestalost posjetitelja znatno se smanjila, a tek u kolovozu počinje blagi porast broja posjetitelja. Gužva koja je sve manja ne bi trebala biti razlog za zabrinutost, jer svi proživljavamo kolektivnu borbu, ali uspijevamo ustrajati.

Bilo bi nepravedno svaljivati ​​krivnju na vlasnike lokala, sebe ili publiku jer se ova promjena može pripisati generacijskoj tranziciji i nastanku nove publike. Zaista je nevjerojatno svjedočiti mnoštvu mladih pjevača koji su krasili pozornicu uz bend, da bi na kraju krenuli dalje.

Darko je u razgovoru za Kurir odgovorio na izjavu Designerice. Designerica je tvrdio da su pjevači krivi za oštećenje grla trosatnim pjevanjem, a on nastupa samo 45 minuta i zaradi. Darko je izjavio da nikome ne zamjera zbog vlastitog zadovoljstva. S kim god da se Designerica svađa, Darko predlaže da se s njim pozabave time. Darko Designerici želi najbolje želje i ohrabruje ga da nastavi ganjati vlastiti uspjeh.

Darko, koji je jedan od najpredanijih pjevača u ovoj branši, otkrio je da se susretao s brojnim neugodnim situacijama kako na nastupima, tako i na privatnim događanjima.

Iz mog iskustva susreo sam se s mnoštvom situacija, od problematičnih incidenata do neočekivanih nezgoda. Teško je odrediti odakle početi, budući da postoji širok niz pojava. To uključuje svađe i pucnjavu, ali takvi su događaji za mene postali uobičajeni.

Zbog prijetnje bombom tijekom jednog od njegovih nedavnih nastupa, on i njegova kolegica Elma, zajedno s publikom, bili su prisiljeni evakuirati se iz sigurnosnih razloga.

Zbog prijetnje bombom, publika, Elma i ja bili smo prisiljeni evakuirati se. U trenutku brzog razmišljanja shvatio sam da se nalazimo na parkiralištu, što me navelo da predložim bijeg kroz krovni prozor i na krov. Naš improvizirani izlazak izazvao je pljesak publike, a Elma i ja smo se pridružili pjesmi. Pjevali smo s publikom više od sat vremena prije nego što smo se na kraju vratili u klub kako bismo nastavili koncert prema planu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here