Tijekom nedavnog koncerta posvećenog Oliveru Dragojeviću, Vesna Dragojević, njegova udovica, okupirala je prvi red publike, iako je u prošlosti vodila sudsku bitku zbog veze s njegovom ljubavnicom.

Tijekom 1970-ih godina nije bilo previše poznato da je Oliver bio u izvanbračnoj vezi s Brankom Marić Muti, bivšom manekenkom. No, 2010. godine Branka je otvoreno pričala o njihovoj vezi kada je nastupila u reality showu “Farma”. O razmjerima njihove upletenosti govori i tvrdnja da je Oliver zbog Branke razmišljao ostaviti suprugu Vesnu.

Branka je podijelila važne informacije za koje je željela biti sigurna da ih znate. U intervjuu je razgovarala o različitim aspektima svoje životne priče, uključujući roditelje, brata, kćer i svoja tri muža. Spomenula je i sve svoje bivše dečke, uključujući Gabija, Colinog brata, kao i druge značajne osobe u svom životu. Branka je rekla da su u vezi i da gaje duboku ljubav. Osim toga, otkrila je da je živio u kući njezina oca. Ovo je Branka rekla o Oliveru.

Nakon njezine izjave, Oliver je dodao svoje opaske.

Tada se pjevačica osvrnula na zadiranje u njihov osobni život izazvano skandalom koji su drugi orkestrirali. Iako su radije držali svoje privatne stvari odvojene od svoje javne osobe, priznali su čudne i neetičke okolnosti koje su dovele do njihove upletenosti. Pjevačica je naglasila da je upravljanje njihovim osobnim stvarima njihova odgovornost, ograničena unutar granica vlastitog prostora i koja uključuje samo one koji su izravno pogođeni. Odbacili su pojedince željne trača koji su tražili senzacionalizam, ističući svoju odlučnost da sačuvaju svoju privatnost.

Tijekom jednog slučaja, nazvao je Mutija koristeći pogrdni izraz, konkretno “sranje” ili “dr***a”, što je rezultiralo tužbom koju je Muti podigao protiv njega. Tumačenje ovog pojma ostaje predmetom rasprave.

Nažalost, njezin sudski spor završio je nepovoljno zbog tumačenja Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje pojma štraca, koji u kolokvijalnom žargonu može obuhvaćati i pojedince i predmete.

Nasuprot tome, Vesna, njegova supruga, suočila se s nesrećom tijekom suđenja, zbog čega je 2009. godine proglašena krivom jer je pjevačevu bivšu ljubavnicu označila kao prostitutku koja vodi vlastiti bordel.

Nakon Oliverove smrti, Vesna je s njim podijelila suosjećajno razmišljanje o svom životu. Izrazila je: “Jazz je za mene bio izvor nevolje, a Oliver je imao duboku ljubav prema jazzu. Jednom sam ga zamolila da mi objasni bit jazza, kako se izvodi, jer mi se činilo da ga krivo sviraju. .. Jednostavno mi je savjetovao da ne ulazim u temu. Moji interesi su bili usmjereni prema medicini i psihologiji, tako da su se naši razgovori rijetko vrtjeli oko glazbe”, otkrila je Vesna. Nažalost, Vesna je otkrila da joj je trebalo desetljeće da se oporavi od Oliverove izdaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here