Prije samo nekoliko dana pažnju nam je privukao prekrasan prizor nogometnog menadžera Duška Tošića kako uživa u ljepotama Bodruma. Međutim, u to je vrijeme identitet njegova suputnika na ovom izvrsnom mjestu ostao misterij. Ali sada je slika postala jasna – Duško Tošić i Nika zajedno uživaju u ljepoti Bodruma…

Iako Atina i Nika primarno žive s majkom, koja je bila brižna i disciplinirana osoba u njihovim životima, njihov otac Duško Tošić i dalje provodi dragocjeno vrijeme s njima na njihovim putovanjima. Iako su se Jelena Karleuša i Tošić sporazumno razveli, obje kćeri imaju podjednaku količinu kvalitetnog vremena sa svojim ocem koji je često putovao između Turske i Srbije.

Samo nekoliko dana nakon što je podijelio snimku s odmora na plaži u Bodrumu, Duško Tošić ugodno je iznenadio svoje pratitelje objavom zadivljujuće fotografije svoje kćeri. Slika prikazuje njegovu nasljednicu u zadivljujućoj haljini, dočaravajući srž slikovite ljetne večeri u Turskoj.

Nika, sada mlada žena, nedvojbeno je prihvatila utjecaj svoje majke u pogledu mode, stila i stava, prkoseći očekivanjima da će oponašati svog oca. No, kako je rasla i sazrijevala, njezin put je krenuo sasvim neočekivanim smjerom.

Jedan aspekt koji je zaokupio pozornost mnogih promatrača je Nikina nevjerojatna samouvjerenost i njezino procvat u iznimnu ljepotu. Duško Tošić i Nika uživaju u Turskoj, a čini se da je ova večer donijela mnoštvo posebnih trenutaka.

Da vas podsjetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić donijeli su tešku odluku da raskinu svoju šesnaestogodišnju vezu. Tijekom vremena koje su provodili zajedno, prikupili su kolekciju raskošnih nekretnina na vrhunskim lokacijama diljem Beograda. No, sada su se uspješno dogovorili kako podijeliti svoju vrijednu imovinu.

Podjela imovine bila je glavna prepreka razlazu braka slavnog para. Ipak, donesena je odluka kojom je određena dodjela nekretnina i buduće prebivalište slavne pjevačice i njezinih kćeri. Naime, luksuzna vila na Dedinju, koju je bivši nogometaš prije šest godina kupio od Dragana Stojkovića Piksija za 2.500.000 eura, ostat će u vlasništvu Jelene Karleuše, gdje trenutno živi s kćerkama.

Prema pisanju Kurira, Duško Tošić zadržao je vlasništvo i nad raskošnim dvoetažnim stanom u Lisičjem potoku, u kojem je živjela njegova obitelj, i nad nekretninom na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa. Osim toga, Tošić je u Orlovatu, upravo na mjestu gdje živi njegova majka, izgradio rezidenciju koja također ostaje u njegovom vlasništvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here