Djeci Snežane Đurišić kuća je ostala u nasljedstvo.

Snežana Đurišić je nakon smrti supruga navodno odlučila da proda vilu u Jajincima u kojoj su zajedno živjeli. No, njezin sadašnji partner, ginekolog Vanja Milošević, iznio je skandaloznu tvrdnju, pa je kuća ostala u Snežaninom vlasništvu.

Vrijedi napomenuti da je Snežana bila u dubokoj depresiji, no uz pomoć svećenika i brojne sate razgovora uspjela ju je prebroditi. Kao rezultat ovog transformativnog iskustva, odlučila je napustiti mjesto koje je dijelila sa svojim pokojnim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem i preseliti se u mirniji dio Beograda.

Skromno prebivalište Snežane Đurišić, površine svega 30 četvornih metara, nekada je bilo njezin dom. No, svega se nesebično odrekla, namjeravajući kuću prepustiti djeci Marku i Maji, koje je rodila u braku s pokojnim suprugom Slobom.

No, Snežana se prije toga prilično potrudila i navodno se, kako je objavio spomenuti tabloid, nagomilala pozamašne dugove prvenstveno zbog bavljenja nekretninama, temom o kojoj otvoreno govori.

Ulaskom u kuću moje tazbine, zajedno sa suprugom i dva šogora, postali smo stanari ove kuće. U nastojanju da oplemenimo prostor, preuzeli smo na sebe transformaciju spremišta ili šupe, proširivši ga na 30 četvornih metara. Ovo posebno područje postalo je naše utočište jer smo dobili vlastiti ključ. Iako sam utjehu nalazila u svekrvinom stanu i nisam aktivno davala doprinos, to nije bilo razlog za brigu, kaže poslovica „Snežani Đurišić kuća nije bila tijesna jer se ukućani nisu ljutili…

U slučaju da se dijete uznemiri i počne plakati, jednostavno joj dam Maju i vratim se u san. Tijekom razdoblja izolacije, isključivo sam ja bila odgovorna za vođenje kućanstva i obavljanje svih poslova. Dok je moj muž imao veliko muzičko umijeće, a bavio se i biznisom, otkrio je komad zemlje i skromno prebivalište na Dedinju koje je brzo kupio.

Ukupni trošak iznosio je 30 milijuna, a mi smo imali samo jedan milijun na raspolaganju. To je dovelo do kaotične situacije u pogledu plaćanja i odvijanja radova. Istovremeno je na toj lokaciji bila zabrana gradnje, ali da priča bude sažeta, na kraju smo dobili potrebnu dozvolu za nastavak gradnje kuće. Dnevna zarada iznosila je milijun, a rashodi su premašili taj iznos za milijun i pol. Zbog toga smo se našli u dugovima, ali smo upornošću prebrodili i taj finansijski teret, navodi Snežana.

Nakon tragične saobraćajne nesreće u kojoj je poginula mlada djevojka, Snežana je donijela tešku odluku da proda vilu na Dedinju koja je pripadala Marku.

Nakon Markove nesreće donijeli smo odluku o prodaji naše kuće. Sjećam se da sam mu rekao: “Slušaj, ovo mjesto ima toliko suza za mene, moram otići.” I tako, uspjeli smo. Snežana, moja supruga i ja preselili smo se u Jajince, gdje smo proveli zajedno ostatak godina do njegove smrti u Beču. Što se kuće tiče, u njoj sada živi kirurg Vanja Milošević, koji je, čini se, digao pravi skandal na istom mjestu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here