Voditeljica Jovana Jeremić u ljubavnoj je vezi s Draganom Stankovićem, biznismenom koji je od nje stariji 15 godina. Dragan, koji je nedavno proslavio 48. rođendan, vlasnik je lanca pekara i život dijeli s Jovanom.

Dragan je bio presretan zbog ekstravagantnog poklona koji mu je uručila Jovana – raskošnog “Breitling” sata vrijednog više od 10.000 eura, uz moderan šešir i vrhunsko piće. No tu nije bio kraj Jovaninoj velikodušnosti; nastavila je izražavati svoju ljubav prema njemu kroz iskrenu poruku, navodeći impresivan popis od 48 razloga zašto on ima posebno mjesto u njezinu srcu.

Svojim prisustvom na Instagramu predstavila se i podijelila fotografije sa slavlja, izrazivši:

Moja ljubav prema tebi proizlazi iz tvoje nepokolebljive podrške, čak i kada izgubim vjeru u sebe. Izazovno je izraziti dubinu svoje naklonosti u samo 48 razloga, draga moja. Čeznem za tvojom prisutnošću, tvojim dobrim zdravljem. Ja sam kao lavica, dišem samo za tebe. Svako jutro, moja je svrha vidjeti tvoj osmijeh i unijeti sreću u tvoj dan. Nastojim ostaviti trajan utjecaj na sve što radim, jer to je bit života. Svaki dan zahvaljujem Bogu što me blagoslovio svojom prisutnošću u mom životu.

Jovana je elokventno izrazila brojne trenutke i kvalitete koji je duboko povezuju s partnerom, ističući njihovu duševnu povezanost, zajednički dom, snagu i nježnost koju posjeduju te međusobnu brigu jedno za drugo. Također je istaknula njegovu fizičku privlačnost, posvećenost kondiciji i brižljivost u osiguravanju pranja njezina automobila i opskrbi obiljem hrane s tržnice, uključujući lubenice i breskve.

Nadalje, Jovana je cijenila njegovu nepokolebljivu podršku, odanost i poštovanje, kao i mjesto koje joj je dao u svom životu. Nazvala ga je svojim pobjednikom, srodnom dušom i pripisala mu zasluge što je u njezin život dovela Mihajla i Miloša. Jovana mu je odala priznanje za trud u ostvarenju njezinih snova, te ga opisala kao lokalnog, domoljuba i neovisnog pojedinca.

Među detaljima koji opisuju njihov zajednički život i bilježe intimne trenutke, bilo je pregršt onih koji su za Jovanu imali poseban značaj.

Jovana je navela nekoliko razloga zašto joj njezin partner toliko znači, od njihove sposobnosti da pokažu ljubav poljupcima i zagrljajima u čelo, do snage tih tih trenutaka koji mnogo govore. Njihova nepokolebljiva podrška, zaštita i ohrabrenje na njenom putu do uspjeha također su duboko cijenjeni. Nadalje, partnerova ljubav prema Novaku Đokoviću, pozornost prema Jovaninim potrebama, poštovanje njezinog vremena za učenje i sposobnost da se ona osjeća sigurno, svi su važni čimbenici.

Osim toga, veliki značaj ima partnerova briga o Jovaninoj kćeri Lei, čuvajući je, pripremajući doručak i ostavljajući Jovanu da spava. Na kraju, njihovo zajedničko vjerovanje u Boga dodaje još jedan sloj značenja njihovom odnosu. Ove razloge iz srca iznijela je Jovana u tekstu za Blic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here