Omiljeni hrvatski pjevač Oliver Dragojević 1. kolovoza 2018. ispraćen je na počinak na groblju sv. Roka u Veloj Luci, mjestu koje mu je bilo drago i posjećivao u slobodno vrijeme, kada nije uživao u društvu supruge Vesne i njihova obitelj na njihovom brodu. Iza Olivera je ostavština koju su nadživjela tri sina Dino, Damir i Davor te njihove supruge Nevena, Vanda i Karmen. Osim toga, iza njega je ostalo petero od njegovih sedam unučadi, jer je dvoje rođeno nakon njegove smrti.

Odlazak slavne pjevačice s ovog svijeta ostavio je značajnu prazninu, ali je nedvojbeno ostavio dojam zauvijek. Međutim, život se nastavlja i sada se Oliverova udovica i sinovi moraju usredotočiti na vlastitu dobrobit i dobrobit svoje obitelji. U tome su bili iznimno uspješni. I u Splitu i na Korčuli stekli su vrijedne nekretnine od kojih su neke trenutno u najmu. Oliverov sin, Davor Dragojević (46), stvorio je luksuzno carstvo odmora u spektakularnoj Prižbi u Blatu na Korčuli. Smještena u prvom redu uz more, njegova vila s prekrasnim bazenom sada je dostupna za iznajmljivanje imućnijim turistima.

Zanimljivo je da je Davor uspio urediti i izgraditi ovo imanje dok se njegov otac Oliver borio s teškom bolešću i zatočen u splitskoj bolnici. Samo mjesec dana nakon pjevačičine smrti, Villa Karmen otvorila je svoja vrata i ponosno je predstavljena kao izuzetna nekretnina Slobodne Dalmacije. U članku se tada propustilo otkriti da ova izuzetna vila s bazenom pripada Oliverovom sinu Davoru.

Samo mjesec dana nakon sprovoda pjevačice u Veloj Luci, vila je osvanula u Slobodnoj Dalmaciji. Naslov ‘SOBA S PREKRASNIM POGLEDOM Kuća koja nadopunjuje ljepotu otoka: istražite zapanjujuću unutrašnjost Korčule!’ služi kao dokaz za to. Doživite jedinstven način života s morem pod sobom i nebom ispred prozora.

U članku se ne spominje vlasnik vile Davor Dragojević, Oliverov sin koji danas ima 46 godina. Ipak, spominje da poluotok Prižba, smješten na otoku Korčuli na Jadranu, možda nije popularno odredište za turiste željne netaknute ljepote, ali je ipak miran i spokojan kutak. Tijekom godina brojni vjerni gosti vraćaju se ovom mirnom mjestu prenoseći svoju tradiciju i prijateljstva na nove generacije. Osim toga, sve je veći broj posjetitelja koji se na temelju pozitivnih preporuka ovdje odlučuju odmoriti od svakodnevice.

Nije ni čudo što je na ovom području izgrađena vila “Karmen”, tik uz šljunčanu plažu koja se proteže duž poluotoka, zaštićena borovom šumom i pruža skrovite litice savršene za osamu. Vila “Karmen” besprijekorno se uklapa u krajolik, kako svojim oblikom tako i bojom, uživajući u odličnoj lokaciji s lakim pristupom plaži, moru i prekrasnim pogledom na nebo sa svojih prozora. Ovu informaciju prenosi Slobodna otprilike mjesec dana nakon Oliverova sprovoda.

Na tržištu luksuznih vila za odmor, nekretnina se uspješno etablirala. Može se rezervirati putem raznih booking stranica, a ima čak i vlastiti Facebook profil. Naša istraga u zemljišnim knjigama pokazala je da je kao trenutni vlasnik ove nekretnine, koja je prije bila vinograd, upisan Oliverov sin, Davor Dragojević ‘Koža’, rođen 1978. godine. Iz vlasničkog lista je navedeno da se nekretnina sastoji od okućnice od 279 m², bazena od 36 m², pomoćnog objekta od 19 m², oranice od 389 m² i glavnog objekta od 77 m².

Pozicionirana kao ‘direktno na plaži’, vila Oliverova sina u Prižbi na Korčuli diči se prekrasnim pogledom na more. Opis vile ističe niz primamljivih značajki kao što su moderan dizajn, paket dobrodošlice, grijani bazen, mediteransko okruženje, sauna, panoramski pogled, pa čak i trampolin.

Prema dostavljenim informacijama, plaža je udaljena svega dva metra, dok se trgovina nalazi na udaljenosti od 200 metara. Što se tiče mogućnosti objedovanja, prvi restoran nalazi se na 100 metara udaljenosti, a kafić je udaljen 30 metara. Idemo sada u detalje Vile Karmen Prižba, koja je ime dobila po Davorovoj supruzi Karmen, inače Oliverovoj snahi. Ova izvrsna vila nudi pravo utočište za one koji žele uživati ​​u prekrasnom mediteranskom okruženju. Smješten na samoj plaži, može se pohvaliti neusporedivom blizinom netaknute vode Jadranskog mora, udaljenog samo nekoliko koraka.

Smještena na mirnom otoku Korčuli, ova vila smještena je u mirnom području, omogućujući posjetiteljima da uživaju u prekrasnim panoramskim pogledima na prirodnu raskoš otoka. S maksimalnim kapacitetom od osam osoba, Villa Karmen Prižba srdačno dočekuje goste s promišljenim paketom dobrodošlice po dolasku. Budite uvjereni, predano osoblje dostupno je 24 sata dnevno kako bi zadovoljilo vaše potrebe, osiguravajući besprijekoran i ugodan boravak. Osim toga, bazen se redovito pedantno čisti, dok se iz spavaćih soba pruža očaravajući pogled na blistavo more.

U oglasu je istaknuta vila koja može primiti maksimalno 8 gostiju, a raspolaže s 4 spavaće sobe i 5 kupaonica. Prema vlasničkom listu kuća ima 180 m², iako je stvarna uknjižena površina samo 77 m². Tijekom vrhunca sezone od 7. srpnja do 16. kolovoza, vila se može iznajmiti po cijeni od 850 € po noći ili 5.950 € tjedno. Od 17. kolovoza cijena se smanjuje na 4.900 € tjedno. Za period od 25. kolovoza do 30. kolovoza cijena najma za 7 noćenja iznosi 5.600 €. Od 31. kolovoza do 6. rujna cijena dodatno pada na 4.480 € za boravak od 7 noćenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here