Pjevačica je iznijela hrabre optužbe na račun kreativnog direktora Granda i izazvala pravu buru.

Saša Popović, kreativni direktor “Granda”, suočio se sa žestokim napadom pjevača Bojana Tomovića.

Odnos Popovića i Bojana se pokvario, a razlog za to sada je iznio Bojan.

Postoji jedan prezreni pojedinac, manipulator, koji je imao drskosti da me zabrani još 2013. zbog spora oko autorskih prava. A onda su menadžeri u Grand Music Company uspostavili potpuni monopol koji je dobro poznat među mojim kolegama, od kojih mnogi nemaju integriteta. Tomović je izrazio frustraciju rekavši:

Nakon što je Elma Sinanović podnijela tužbu protiv njega, on je mirno prihvatio situaciju i nastavio sa frapantnim optužbama.

Menadžeri Granda uspostavili su toliko moćan monopol da je u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj dovoljno da pozovete vlasnika kluba i spomenete moje ime Bojana Tomovića da dobijete željenu ponudu, navodi pjevačica.

“Ne trudi se čak ni ispričati se niti razmotriti naš ugovor; jednostavno kaže da rade samo sa Zvezdama Granda. Možete li zamisliti broj posrnulih pjevača koji su zbog njegovih postupaka ostali bez ikakvih sredstava za život?” izrazio je za “Hype”.

Bonus tekst:

Otkrijte ultimativni vodič za maline, koji nudi sveobuhvatan pregled ovog omiljenog voća.

1. Uvodna riječ

Poznate po svom osvježavajućem okusu, slatkoći i sočnosti, maline (Rubus idaeus) su omiljeno voće. Pripadaju obitelji Rosaceae, što ih čini bliskim srodnicima s jagodama, kupinama i borovnicama. Ne samo da su maline ukusne, već su i pune hranjivih tvari i nude brojne zdravstvene prednosti.

2. Povijesna pozadina i počeci

Podrijetlom iz Europe i Azije, maline imaju bogatu povijest koja seže još u Rimsko Carstvo. Ovi slatki plodovi su se uzgajali u vrtovima samostanskih samostana tijekom srednjeg vijeka, visoko cijenjeni zbog svojih ljekovitih svojstava. S vremenom su maline stigle do Amerike i raznih krajeva svijeta, stekavši široku popularnost u raznim kulinarskim običajima.

Sorte malina

Među raznolikim nizom malina postoje brojne varijacije u boji, okusu i uzorcima rasta. Izbor najtraženijih kultivara uključuje:

Crvene maline, prevladavajuća sorta malina, pokazuju niz nijansi od svijetlo do tamnocrvene. Poznate po svojoj divnoj slatkoći, ove maline naširoko se koriste u izradi džemova, sokova i slatkih deserata.

Crne maline, koje se razlikuju po dubokoj crnoj nijansi, imaju okus koji je i zamršeniji i popustljiviji u usporedbi s njihovim crvenim pandanima. Ove slatke bobice često se koriste u stvaranju slatkih peciva i slatkih džemova.

Žute maline nisu tako široko priznate kao njihove crvene kopije, ali posjeduju iznimnu razinu slatkoće i delikatnosti. Ovi slatki plodovi obično se ugrađuju u osvježavajuće salate i služe kao vizualno privlačan ukras za razne kulinarske kreacije.

Nedavno predstavljena sorta maline, poznata kao ružičasta malina, pokazuje suptilnu ružičastu nijansu. Ove maline su prepoznatljive po svom izrazitom okusu i vizualno privlačnoj estetici.

4. Sadržaj hranjivih tvari

Maline, poznate po svom obilju hranjivih tvari i minimalnom sadržaju kalorija, nude mnoštvo ključnih informacija o hranjivim vrijednostima.

Maline se mogu pohvaliti bogatstvom vitamina C, poznatog po svojim antioksidativnim sposobnostima i doprinosu jačanju imunološkog sustava. Osim toga, bogate su vitaminima B-kompleksa poput vitamina B6 i folne kiseline.

Maline sadrže esencijalne minerale poput mangana, magnezija i željeza, a svi oni igraju ključnu ulogu u promicanju zdravlja kostiju i podržavanju metabolizma.

Maline su poznate kao bogat izvor dijetalnih vlakana koja igraju ključnu ulogu u podržavanju optimalne probave i potencijalnom smanjenju vjerojatnosti razvoja kroničnih bolesti.

Obilje antioksidansa koji se nalaze u malinama, kao što su antocijanini i flavonoidi, igra vitalnu ulogu u zaštiti tijela od štetnih slobodnih radikala i potencijalno smanjuje vjerojatnost određenih bolesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here