Zlata Petrović, poznata pjevačica, otvoreno priznaje da je autofagijom učinkovito riješila svoju borbu s kilogramima. Ona svoj uspjeh pripisuje specifičnoj rutini: konzumiranju obroka isključivo unutar osmosatnog vremenskog okvira tijekom dana, nakon čega slijedi rigorozno 16-satno razdoblje posta lišeno ikakve prehrane. Otkad sam usvojio ovu metodu usmjerenu na autofagiju, trijumfalno sam skinuo šest kilograma.

Tijekom svog putovanja uspješno sam se riješio neželjenog sala na rukama koje me mučilo. Osim toga, svjedočio sam značajnom smanjenju sala na trbuhu i u struku, područja koja se često smatraju problematičnim za žene. Štoviše, koža mi se vidno transformirala, što je jasan pokazatelj temeljite detoksikacije cijelog tijela. Tijekom posebnog događaja, Zlata je ljubazno otkrila detalje svog režima prehrane.

Otprilike u deset sati ujutro započinjem svoj dan divnim izborom voća, uključujući banane, datulje, jabuke, pa čak i ciklu. Kako bih povećao njihovu nutritivnu vrijednost, uključujem orašaste plodove, chia sjemenke i lanene sjemenke. Za ručak se prepuštam kuhanim jelima od graha, graška i zelenih mahuna, pripremljenih bez upotrebe topline.

Moja večera slijedi sličan biljni obrazac. Kruha već dugo nema u mojoj prehrani jer nije u skladu s mojim prehrambenim preferencijama. Osim toga, klonim se gaziranih pića. Do šest navečer uživao sam u posljednjem obroku u danu i nisam osjetio glad sve do sljedećeg jutra u deset sati.

Pjevačica otvoreno priznaje da njezin put nije bio lišen napora. U prva dva tjedna naišao sam na značajne prepreke i iskusio neodoljivu želju da progutam sve što mi je bilo nadohvat ruke. Bilo je prilika u kojima sam odstupio od svoje rutine autofagije i prepustio se nezdravoj hrani ili alkoholnim pićima tijekom društvenih okupljanja, ali sam se sljedećeg dana odmah vratio svom discipliniranom pristupu.

Kad god shvatim da sam skrenula s kursa i dobila koji kilogram, odlučno se podsjetim: “Dobro, sada je imperativ dati prioritet svojim prehrambenim navikama, voljena moja!” uzviknuo je pjevač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here