Pjevačica Sandra Afrika dugo je šutjela o svojoj vezi s bivšim nogometašem Vladimirom Volkovim, no nedavno je otkrila prirodu njihove trenutne veze.

Sandra je nedavno javno otkrila da je Ivanu Nikolić zatekla golu u stanu kod Volkova, zbog čega je njen bivši dečko zamjerio na nju zbog iznošenja te informacije.

Kasnije ćemo se pozabaviti njegovim pritužbama, jer me on smatra odgovornim za mnoge stvari. Iako je gajio ogorčenost prema meni jer sam govorio svoju istinu, čvrsto vjerujem da je moj prerogativ podijeliti aspekte svog života koji su već bili donekle poznati.

Godinama sam čuvao svoju privatnost, ali sada sam osjetio potrebu otkriti drugu stranu sebe. Doduše, nisam sve otkrio, ali sam pružio uvid u svoj život jer ljudi nisu znali tko sam doista prije.

On je na neki način upleten u sve to. Međutim, više ne vjerujem da njegove pritužbe imaju ikakvo značenje. Unatoč tome što je bivši partner, još uvijek gaji zamjerku na moje riječi. Sandra nas je obavijestila da je odlučno stala na kraj toj ljubavi, iako ne znam koji su točni razlozi njezine odluke.

Nismo došli do točke pomirenja. Možda bismo trebali dogovoriti sastanak u jednom trenutku. Našu vezu obilježio je kontinuirani ciklus prekida i ponovnih zbližavanja, ali sada je tome došao kraj. Žao mi je što su se neki detalji provukli kroz medije. Dijelili smo jedinstvenu i nezaboravnu ljubav, ali to je jednostavno dio života.

Tijekom razgovora Sandra je jasno dala do znanja da Ivana nije kontaktirala s njom, ali je sugerirala da bi se Ivana trebala potruditi stupiti u kontakt kad se sretnu na nekom nadolazećem događaju.

Kada je objavljena pjesma “Prijatelji spavaju s njim”, u svima je potaknula vezu s pričom od prije 5 godina. Međutim, želim pojasniti da ovo nije nova priča i pjesma nije posvećena nikome posebno. Mediji su preuzeli na sebe narativ, a ja sam se složio s tim ako su oni to tako htjeli percipirati.

Već sam podijelio cijelu priču, jer nije neuobičajeno da se stvari događaju ljudima u javnosti, kao i onima koji nisu. Što se mene i Ivane tiče, ne komuniciramo jedno s drugim. Zapravo, nikada nismo ni imali nikakav kontakt. Iako se često susrećemo na događanjima, naše interakcije su potpuno normalne i među nama nema neprijateljstva. Nemam problema ni s kim.

Podrijetlo jahte može se pripisati bivšem dečku, a ne baki.

U iznenađujućem preokretu, Sandra Afrika nedavno je otkrila da je luksuzna jahta koju su joj poklonili baka i djed zapravo u vlasništvu njezinog menadžera i bivšeg dečka Mikiše.

Jednom sam u šali polagao titulu bakinog miljenika. Renomirani brod Mikisa, vlasništvo mog menadžera, mjesto je gdje često provodimo vrijeme u Crnoj Gori. Odmor je luksuz koji si ne mogu priuštiti jer sam stalno angažiran na nastupima.

Đani i ona uspjeli su pomiriti nesuglasice i popraviti odnos.

U Americi smo Đani i ja naišli na neke razlike u mišljenjima. U to smo vrijeme prvi put udružili snage na projektu. Iako dijelimo zajedničke prijatelje, ranije nismo surađivali. Naše profesionalne perspektive nisu bile usklađene. Međutim, sada smo riješili naše sukobe i vratili sklad. Nema razloga za dugotrajnu negativnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here