Voditeljka Jovana Jeremić često ističe ponos svojim rodnim gradom Ljigom, često ga spominjući u svojim emisijama.

Jovana je iz obitelji posvećene marljivom radu i gostoprimstvu, a oduvijek je otvoreno pričala o svom odrastanju u kafani na Ibarskoj magistrali, gdje je imala redovite susrete s uglednicima iz javnog života. Nije nam bio izazov pronaći Jovanine roditelje, s obzirom na njihovo dugogodišnje iskustvo kao ugostitelji. Kafana u njihovom vlasništvu je poznati lokal u Ljigu, priznat od strane svih u okolini.

U Ljigu se i nakon nekoliko godina priča o skandalu koji je izazvala Jovanina matura, a ispričali su i neposredni susjedi voditeljice.

Jedan od pojedinaca koje smo zatekli na klupi u parku ispričao je zanimljivu priču o nedavnom maturantu iz Ljiga. Po završetku studija odlučila je ne sudjelovati u tradicionalnom grupnom fotografiranju za diplomski poster. Ova odluka proizašla je iz njezinog razočaranja profesorima koji je nisu prepoznali kao izvrsnu studenticu.

Umjesto toga, odlučila se za jedinstven pristup. Snimila je posebnu fotografiju i dala ju uokviriti, ponosno pokazujući svoju maturalnu sliku s imenom i prezimenom, popraćenu titulom “učenika generacije”. Kako bi osigurala što veću vidljivost, uokvirenu fotografiju postavila je u izlog uglednog odvjetničkog ureda u centru grada. Ovaj advokat Muja se preziva Obradović, pa ga mještani tako i zovu.

Voditeljica je do sada starijeg brata i sestru držala podalje od očiju javnosti, no sada je konačno progovorila o njima.

U gradu Ljigu, Jovana živi sa starijim bratom i sestrom, a oboje su odlučili da se ne vjenčaju. Sama Jovana ima oko četrdeset godina i diplomirana je ekonomistica. Dok njezinoj braći i sestrama ne nedostaje ljepote, Jovana posjeduje neospornu privlačnost koja je izdvaja. No, njen brat Peđa otišao je iz Ljiga prije desetak godina i od tada se nije vratio zbog žestoke svađe s roditeljima.

Čini se da su ih mučili obiteljski problemi. Otac Mija i majka Jovana nekada su bili uspješni ugostitelji, koji su vodili renomirani restoran “Dva brata” uz Ibarsku magistralu. Nažalost, ustanova je zatvorila svoja vrata prije pet godina kada je par otišao u mirovinu. Iako vrijedni, Jovanine roditelje mještani smatraju pomalo osebujnim, pa su im dali nadimak “buhe”. Ovu informaciju ljubazno je podijelila njihova susjeda Slobodanka.

Jeremićev nekadašnji restoran sada stoji u ruševnom i napuštenom stanju, što odražava njegovu zapuštenost tijekom vremena.

Jovanina majka redovito brine o svom djetetu. Kćer dovozi kod majke na tjedan dana prije odlaska u Beograd. Inače, Jovana Prava je poznata i kao Lujka, ali ona je naša voljena. Jedino mi smeta što je vodila “Parove” iako je diplomirala pravnicu, što, po meni, nije na nivou.

No, to je bila njezina odluka, jer je bila odlučna u namjeri da pod svaku cijenu pridobije pozornost javnosti, što je evidentno u svakodnevnom životu. Ove riječi izgovorio je jedan mladić u prošlosti, ali situacija se od tada značajno promijenila, a Jovana se sada ne odvaja od kćerke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here