Dok marljivo ganja karijeru, pjevač Sloba Radanović trenutno sa suprugom Jelenom i djecom uživa na obiteljskom odmoru u Crnoj Gori.

Jelena je proteklog dana dala do znanja da nije zadovoljna kvalitetom usluge u restoranu.

Na svom Instagram profilu ispisala je svoje misli.

Na spomenutoj društvenoj mreži izrazila je nezadovoljstvo činjenicom da će njezin tata doći sedmog i mora obilaziti restorane kako bi omogućio obuku, budući da joj se u svim restoranima do sada umjesto ribe servira juha od rajčice. proteklih 15 dana.

Od kada su Sloba i Jelena u braku, njihova saradnja je izuzetna, a svoju duboku privrženost konstantno pokazuju aktivnim prisustvom na društvenim mrežama. Jelenina nedavna objava na Instagramu izazvala je značajan interes i osvojila široku publiku.

Izjava o životu, koja se na duhovit način dotakla njezinih osobnih iskustava i društvenih veza, izazvala je značajnu pozornost i izazvala mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

 

BONUS TEKST:

Imate li osjećaj umora, niske energije i letargije nakon buđenja? Ove simptome možete pripisati proljetnom umoru, ali ključno je biti oprezan jer mogu biti pokazatelj ozbiljnijeg problema u pozadini. Kada govorimo o proljetnom umoru, bitno je pristupiti temi razborito i priznati da umor može biti manifestacija dubljih zdravstvenih problema.

Vaša trajna iscrpljenost može se pripisati nizu čimbenika, kao što su nedovoljna prehrana, sjedilački način života, problemi sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti. Neophodno je razmotriti mogućnost dijabetesa ako osjetite umor unatoč dovoljnom sna.

Za osobe starije od 45 godina, osobe s prekomjernom težinom ili osobe s obiteljskom predispozicijom za dijabetes, ovo je od velike važnosti. Utjecaj depresije nadilazi puki emocionalni napor, budući da se njezini učinci manifestiraju fizički, dovodeći do umora i trajnog osjećaja iscrpljenosti.
Osim pukog osjećaja melankolije, ova psihološka bolest obuhvaća širi spektar simptoma, poput neumoljivog umora, poremećenih ciklusa spavanja i smanjenog apetita. Kako biste poboljšali opću dobrobit i održali optimalnu snagu, preporučljivo je uključiti veću količinu hranjivih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C.

Za održavanje harmonične energetske ravnoteže i jačanje živčanog sustava ključno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako bi se spriječili nagli naleti energije praćeni umorom.

Razmotrite uključivanje tjelovježbe kao još jednu održivu opciju. Iako to možda nije najprivlačnija odluka, provođenje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i povećati vašu vitalnost. Vijesti.me preporučuju da svakodnevne šetnje na otvorenom postanu dio vaše rutine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here