Pjevačica Rada Manojlović nedavno je u izjavi podijelila želju da sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem snimi duet. Nažalost, odbio je priliku jer je pjesma usredotočena na vezu između braće i sestara i njihovu ljubav jednih prema drugima.

Radin brat je od početka svoje karijere jasno davao do znanja da nema namjeru da se petlja s njom, a sada se oglasio i Nenad koji je otkrio razlog zašto je odbio duet.

Nenad je prije nekoliko mjeseci s medijima podijelio da je na internetu pročitao neke informacije na tu temu. Priznao je da s njom o tome nije ni razgovarao. Ovo nije bio prvi duet koji mu je predložila; već su razgovarali o tri ili četiri potencijalne suradnje.

Nenad je objasnio da je predložio prve dvije opcije, ali su odbijene jer nisu odgovarale njezinim preferencijama. Priznao je da mu se osobno ne sviđa ni druga opcija. No, treća opcija mu je privukla pozornost zbog pametne igre riječi u koju su umiješani otac i njegov sin. Iako mu je to bilo pomalo neukusno, odlučio je to učiniti. Nenad je tada ispričao kako je tijekom novogodišnjeg razdoblja bio nevjerojatno zaposlen, bez slobodnog vremena.

Izrazio je želju da kvalitetno provodi vrijeme sa suprugom i djecom, no stalno su ga prekidali telefonski pozivi. Razmišljao je o tome da ostavi telefon kako bi izbjegao stalnu zvonjavu, jer bi mu odgovaranje na svaki poziv oduzelo dane. Spomenuo je da je nenamjerno propustio poziv svoje supruge, ali je shvatio da je to normalno jer je i njoj često trebalo vremena da odgovori na njegove poruke. Nenad je naglasio da joj za to ništa ne zamjera.

Rada Manojlović preuzela je ulogu menadžerice svoje sestre Maje.

Podsjećamo, Rada Manojlović nedavno je svoju sestru Maju imenovala menadžericom, što je zabrinulo njihovog polubrata Nenada Manojlovića, koji je također pjevač, jer dvije sestre sada drže jedine pozicije u menadžerskoj hijerarhiji.

Nenad je izrazio zabrinutost zbog uplitanja njega u pojedinu stvar, jer smatra da neki pojedinci drugačije shvaćaju situaciju. On to doživljava kao podmukao put, pun potencijalnih rizika i ljudi sa skrivenim motivima. Nenad dovodi u pitanje Marijinu razinu iskustva na ovom polju, dok priznaje Radmilinu uspostavljenu reputaciju.

Ipak, predlaže da pjevačicu na nastupe umjesto njega prati Radmila. Nenad smatra da kada dvije žene zajedno izađu na pozornicu, pogotovo kada je riječ o naplati, to može biti prilično zastrašujuće. Unatoč zabrinutosti, Nenad im iskreno želi sve najbolje, ali se i nada da će se naći netko drugi tko će se pobrinuti za njihovo dobro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here