Sajfer, poznati bosanskohercegovački reper čije je pravo ime Adnan Nikšić, nedavno se suočio sa skandaloznom situacijom kada su ga priveli i držali nekoliko sati u pritvoru.

Šifra je u kolovozu stala na pozornicu jednog budvanskog kluba osvojivši publiku svojim nastupom. Prije toga, otvoreno su podijelili detalje svog uhićenja s lokalnim medijima, rasvjetljavajući sve potencijalne probleme koje su mogli imati s policijom općenito.

Da, doista, bila je to samo rutinska provjera kada sam naišao na problem sa svojim automobilom. Moj prijatelj, koji je DJ, i ja, oboje bez srpskog državljanstva, bili smo u automobilu koji je imao srpske tablice i bio je registriran na ime moje supruge. Bilo je problema oko punomoći za vozilo. Supruga je spustila prozor i samouvjereno izjavila: “Auto je moje, nema nikakvih problema, sve je u redu.” Policajac je, naizgled iznerviran, odgovorio odbojnim “Nisam te ništa pitao”.

Odmah sam stao u obranu supruga, rekavši mu: “Ne možeš tako razgovarati s mojom ženom, pogotovo bez mene”… od riječi do riječi. Prijetećim tonom upitao je: “Hoćete da vas privedemo?” Prkosno sam odgovorila: “Samo naprijed, uzmi me. Što zapravo možeš učiniti? Ništa?” Dali su me uhititi i držali su me nekoliko sati do oko 4 ili 5 ujutro. Na kraju su me kaznili, pustili me i to je bio kraj.

Do sada nikada nisam naišao na probleme s provođenjem zakona. Međutim, prilikom nedavnog gostovanja u Sarajevu na utakmici, našao sam se u neugodnoj situaciji. Dok sam se opraštao od policajaca, počeli su me provocirati i slikati. Budući da sam javna osoba, shvaćam da mi se život promijenio i ne mogu se vratiti na staro. Važno je priznati da ljudi samo rade svoj posao. Izuzetno poštujem one koji ispunjavaju svoje dužnosti i zauzvrat se prema njima odnosim s istim poštovanjem.

Međutim, kada netko prijeđe granicu, poput konkretnog pojedinca koji je uvrijedio moju suprugu, uvijek ću stati u njenu zaštitu i braniti njenu čast. Odbijam dopustiti da itko govori loše o njoj bez posljedica. Iako možda ne znam tko je ta osoba, neću se prestrašiti. Mogu mi pokušati prijetiti ili me odvesti na Goli otok, ali mene to ne zanima. Spreman sam se suočiti sa svakom cijenom ili posljedicama koje me čekaju. Kad god se netko ponaša grubo i bez poštovanja, neću oklijevati odgovoriti na isti način, pogotovo ako to nije moja krivnja.

Kada sam svjestan svojeg nedjela, spremno prihvaćam odgovornost i podvrgavam se posljedicama. To je jednostavna stvar. Međutim, ako pokažem poštovanje prema vama, očekujem isto zauzvrat. Ako idemo u međusobni progon, nije važno tko je stariji ili mlađi. To su temeljni aspekti kulture. Bez obzira radi li se o policajcu ili običnom pojedincu, prema svima se odnosim ljubazno i ​​uljudno. Ako netko ne uzvrati, ni ja se s njim neću baviti.

Kod mene je to oduvijek tako. Možda sam temperamentan, ali sa sigurnošću mogu reći da sam pošten. To dobro znaju oni koji su me susreli. Nikada ni s kim nisam imao sukoba. Svi me hvale govoreći: “Čestitam! Ti si normalan, imaš osnovne manire i dobro si odgojen.” Međutim, ne mogu šutjeti na postupke koji zahtijevaju reakciju, čak i ako to dovede do psovki.

Nakon godina braka, reper i njegova supruga razvili su vezu koju vrijedi istražiti.

Nevjerojatno je kako se lako odvijalo. Trenutno smo uključeni u razgovor. To nije namjerni zahtjev, već prirodna pojava koja nas neprimjetno spaja. Izražavamo zahvalnost jer naš zajednički napredak cvjeta. Iako se povremeno javljaju nesuglasice, one brzo nestaju u roku od nekoliko minuta.

Posjedujemo sposobnost razumijevanja, suradnje i postizanja većih visina. Naša ljubav i poštovanje jednih prema drugima prevladavaju, a uz božansko vodstvo, ova harmonična dinamika trajat će do samog kraja. Trudimo se, radimo, a trenutno stanje je izuzetno. Naše zadovoljstvo nema granica.

Sajfer je otkrio i kako se njegova supruga nosi s izazovima koje nosi njegova velika slava.

Posjeduje sveobuhvatno razumijevanje svih aspekata koji se odnose na posao, glazbu i industriju zabave. Za očekivati ​​je da postoje određene granice, ali svjestan je da me neće pokolebati ništa što je izvan sfere estrade, što je sasvim normalno. Više od toga me ne zanima ništa. Odbijam se baviti takvim porukama.

Stoga me podržava u tom pogledu i sama to rješava. Naravno, postaje umoran. Postoje slučajevi kada ostanem tvrdoglav i ne poslušam savjet ili postanem prerano iznerviran zbog nastupa, videa ili emisije… U tom pogledu nailazim na neke poteškoće. Međutim, sve ostalo je fantastično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here