Novak Đoković jučer je osigurao plasman u polufinale Olimpijskih igara svladavši grčkog tenisača Stefanosa Tsitsipasa s uvjerljivih 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

Unatoč golemim bolovima u koljenu, Nole je pokazao majstorsku igru ​​tijekom cijelog meča, zahtijevajući samo kratku stanku.

Unatoč preprekama, izdržao je do samog kraja i izašao kao pobjednik.

Najveći tenisač u povijesti, podrijetlom iz Srbije, dobio je ogromnu podršku. Bezbrojni pojedinci uputili su molitve, a brojne poznate osobe oglasile su se društvenim mrežama kako bi izrazile svoje iskrene osjećaje putem posvećenih objava i dirljivih poruka.

Pjevač Nikola Rokvić sinoć je predstavio emotivan video s Novakom koji je nastao odmah nakon utakmice.

Tijekom intervjua s RTS-ovim novinarom Podestima, Novaka Đokovića su pitali o nadama za današnji dan. Kao odgovor, Đoković je napravio kratku stanku, dohvatio križ koji mu je visio s vrata, zagledao se u nebo i nježno ga poljubio.

Novak je izrazio nadu i vjeru, rekavši da žarko želi da se dogodi željeni ishod i da traži Božju intervenciju da sve ispadne dobro.

Reagirajući na Noletov gest, Nikola Rokvić ga je elokventno opisao kao svjetionik u tami.

Osim toga, pjevačica Dara Bubamara izrazila je svoje iskrene emocije uključivši u svoju objavu emotikone ruku koje se mole i crveno srce.

Ovom Noletovom gestu nije odoljela ni supruga Nemanje Nedovića, manekenka Mina Milutinović, koja je uz poruku objavila i video.

Mina je marljivo prepisivala svaku njegovu riječ.

MC Stojan je čestitao Novaku na impresivnom prikazu vještine i odlučnosti tijekom igre.

Zabavljač je izrazio svoje divljenje kralju uzvikom: “Bravo!

Novak se nakon meča obratio medijima i dao izjavu u kojoj je pojasnio trenutno stanje svoje ozljede.

Ishod testova koji su u tijeku odredit će opseg mog stanja, ali pozitivne indikacije fizioterapeuta su ohrabrujuće. Unatoč intenzivnoj i dugotrajnoj boli koju sam osjećao tijekom nekoliko partija, na kraju je nestala, što mi je omogućilo da završim meč. Podsjeća me na incident na Roland Garrosu, ali nadam se da se ovo neće ponoviti. Postoji lagani osjećaj zabrinutosti, ali prihvaćam situaciju onakvu kakva jest i proći ću potrebne pretrage s liječničkim timom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here