Nekada davno, život Dare Bubamare bio je daleko od luksuza. Unatoč tome što je sada ponosna vlasnica više nekretnina, pjevačičine skromne početke obilježila je skromnost. Uz roditelje i brata živjela je u malom stanu u novosadskom naselju Satelit.

Tokom nedavne posete ovom kraju, ekipa Kurira imala je priliku da razgovara sa ljudima koji su živeli u blizini Dare. Nažalost, nekoliko ih je preminulo, dok su se drugi nakon Darinog odlaska preselili. Ipak, svjesni su da je poznata pjevačica ovo mjesto svojedobno nazivala domom u svojim ranim godinama.

Srećom, uspjeli smo locirati nekoliko starijih mještana u susjedstvu koji imaju živa sjećanja na Bubamaru. Prema njihovim sjećanjima, cijenjena Dara zadržala je ponašanje i osobine koje je imala u djetinjstvu.

– Zaista, Dara je stanovala baš na ovom mjestu. Dopustite mi da s vama podijelim neka živopisna sjećanja na njezinu ekscentričnu i produhovljenu prirodu, koja je do danas ostala nepromijenjena. Sjećam je se kao mlade djevojke, pune vitalnosti, koja je svoje vršnjake često opominjala zbog nedostatka pjevačkog umijeća.

Onamo tamo, možete promatrati onu livadu, gdje bi ona okupljala sve i orkestrirala zanosna natjecanja. Upravo u tom prostoru započelo je njezino milozvučno putovanje koje je plijenilo pažnju onih koji će je uzdići u zvijezde – susjeda iz susjednog ulaza, gdje je boravilo Bubamarino djetinjstvo, počela je prepričavati priču o ovoj izvanrednoj pjevačici.

Komšinica je o Dari imala samo lijepe riječi, opisavši je kao ugodno dijete s dobrim roditeljima. Susjedica bi se često raspitivala o melodijama koje bi Dara pjevušila, na što bi njezina majka razigrano odgovarala da ima talenta, ali nema tu sreću da bude prepoznata. Iako Dara nije završila školovanje kao neki njeni vršnjaci, susjeda je izrazila ponos na njezine uspjehe.

Pjevačeva rezidencija stara je i oronula građevina s uskim ulaznim vratima. Zaključak našeg posjeta bio je iznimno miran. Tijekom našeg istraživanja naišli smo na još jednu ženu koja nam je rekla da trenutno ne stanuje tamo, ali da zna da je pjevač porijeklom upravo iz tog mjesta.

Znam da je Dara stanovala u ovoj blizini. Međutim, nisam je imao priliku susresti na ovim prostorima. Prema pričama, nakon što su joj umrli roditelji, odmah je prodala stan, pokupila nekoliko dragih stvari iz obiteljske kuće i više se nije vratila.

Nerijetko je vidim kako se vozi po gradu, što govori da je i dalje u Novom Sadu. Ovu informaciju s nama je podijelila mlađa žena, dok je druga djevojka pojasnila da se Darin bivši stan nalazi odmah ispod njenog, iako je ona nikada nije vidjela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here