Mjesecima se nagađalo o brzom razvodu folk pjevača Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne dizajnerice Meline Galić.

Često je u medijima komentirajući njihov razvod, a iz Melininih usta ne izlazi ni riječ o tome.

Priznaje da su se prebrzo vjenčali.

Ne znam koliko je ljudi krahiralo kao mi i dugo dobro funkcioniralo… Znate kako kažu: “Blic brak, ekspresni razvod” – dodala je tada modna dizajnerica.

Haris je spreman za novu ženu Haris, inače, ističe da je spreman za novu ljubav, ali ima određene zahtjeve.

Sada sam slobodan čovjek. Emocionalno dostupan, a oduševljavaju me lijepe i pametne žene — nije da ih ima puno! Ona mora biti normalna. Ona mora imati svijest. Mora imati strpljenja. Mora biti vrijedna.

Ljubav također može biti samo držanje za ruku i ako završi u krevetu… Žene moraju nešto donijeti na stol! Aplomb bi trebalo da imaju svi – rekao je nedavno za “Prvu”.

Prošle je godine navodno započela romansu s 2 godine starijim biznismenom.

Svi su znali da je brak Melin i Harisa odavno gotov i da je samo pitanje vremena kada će se razvesti.

Nije rekla ništa kada je njihova afera počela da se gasi mnogo prije nego što se rastala s muškarcem u svojoj obiteljskoj vili da je pravi razlog prekida braka to što je prošle godine upoznala muškarca i počela da izlazi s njim – napominje izvor za “Alo” a on je otišao dalje.

Njezin novi emotivni partner jedan je od najzgodnijih muškaraca na sceni. Zalijepljeni su jedno za drugo u svakom slobodnom trenutku, a on joj daje skupe darove i svoje vrijeme tako da se osjeća poput zaljubljene tinejdžerice.

S obzirom na to da mu je posao primaran i želi da imidž bude neukaljan, dogovorili su se da će što duže skrivati ​​činjenicu da su zajedno.

Bliski prijatelji oduševljeni su vezom i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide s njom – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here